top of page

Co ti nesmí chybět v nadcházející sezóně v šatníku?

Aktualizováno: 29. 9. 2022

Chceš být trendy i na podzim a v zimě? Pak ti tohle rozhodně nesmí chybět!

Jako každou sezónu, tak i pro tuto nadcházející podzim/zima 2021, přicházejí nové trendy, které představili světoví návrháři na týdnech módy. Pokud nechceš zůstat pozadu a být trendy, podívej se, co by v tvém šatníku nemělo chybět!


Pleteniny

Snad nejtypičtějším znakem nastávajícího podzimu jsou právě pleteniny. Každý si nejspíš představí hlavně svetry a pletené šály, ale pozor! Tuto sezónu vstupují do hry i další kousky z tohoto hřejivého materiálu. Pro tento podzim nejsou jednoznačně dané hranice a objevují se tak pletené šaty sahající až na zem, turbany či návleky. Proto pokud chcete zůstat v teple, cítit se pohodlně a zároveň trendy, zabalte se do pleteniny, u které se letos meze pro fantazii nekladou.


Black is back!

Pro všechny milovníky černé barvy přináší tento podzim skvělou zprávu! Černá je zpět! Monochromatické černé outfity jsou opět trendy a vy si tak můžete přestat lámat hlavu, co s čím a jak kombinovat. Prostě sáhnete po černé a vyrazíte do ulic! Při volbě monochromatického outfitu mějte na mysli, že je důležité kombinovat různé materiály! Dokonale spolu hrají například kůže a pletenina.

A pokud vám nestačí pouze klasický outfit v černé barvě, ale chcete něco opravdu „hot trendy“, vyměňte malé černé šaty za průsvitné černé šaty s jemnými závoji a rafinovaně řešeným řasením, průstřihy, lehce pokryté krajkou nebo s přiznaným spodním prádlem. Ano, to už chce dávku odvahy. Jdete do toho?


Vzory

Pokud patří vzory mezi vaše oblíbené, můžete se tento podzim pěkně vyřádit. Trendy jsou různé vzory i v pestrých barvách, které přidají vašemu outfitu na extravaganci a vy tak budete nepřehlédnutelná! Skvělou volbou je i patchwork, ale pokud chcete sáhnout po opravdu top trendy vzoru této sezóny, zaměřte se na tartanovou kostku! Jedná se sice o již tradiční podzimně-zimní vzor, který se těší velké oblibě již dávno, ale letos je její vliv mnohem znatelnější. Olalaa - kostky jsou vrženy!


Pestré barvy

Podzim tradičně doprovázejí přírodní barvy, jako jsou odstíny zelené, hnědé nebo barvy zbarvujícího se listí. Zima zase bývá zastoupena chladnými odstíny… Ale pozor, přichází změna! Tento podzim a zima se oblékají do výrazných barev a čím více pestré tím lépe! Ideálně mezi sebou jednotlivé barvy kombinujte! Ano, je to šokující, ale zároveň tak příjemně veselé a hravé! A protože je dokázáno, že pestré barvy zlepšují náladu, po tom, čím jsme si v poslední době všichni prošli, je to ideální způsob jak pozitivní náladu šířit mezi sebou!


Líbí se vám alespoň některý z trendů pro letošní podzim a zimu? Pokud ano, udělejte si radost, ať vás tato sezóna baví a cítíte se dobře! Při nakupování trendů mějte však na paměti, že se stále mění, proto je vždy nejdůležitější mít základy šatníku. Trendy by měly základní kousky šatníku pouze doplňovat a oživovat, jak se říká, vnášet do něj nový dech.

Přeji vám, ať vkročíte do nové sezóny pravou nohou a pořádně si ji užijte! Ať stojí za to!


bottom of page