top of page

Co se bude nosit v roce 2021 v číslech?



Nikdo z nás nechce šlápnout vedle, ale zorientovat se v rychle se měnícím světě módy chce víc, než jenom hbitý úsudek. Tady mám pro vás návod.


1. Roušky

Ano, byly s námi už loni a každý doufal, že si tento nevyžádaný módní trend neponeseme do nového roku, ale vypadá to, že nějakou dobu bude ještě součástí našeho šatníku a kapes. Přiznejme se, kdo jich nemá u sebe hned několik. Různě rozesetých po kapsách, kabelkách a přihrádkách aut. Pro rok 2021 bude rouška nezbytností, tak proč si nepořídit nějakou barevnou.


Společnost Pantone každoročně vyhlašuje nejvíce trendy barvy nadcházející sezóny. Pro letošní rok se na prvních dvou místech objevily žlutá a šedá barva. Konkrétně jasná žlutá a ultimátně šedá.



2. Saka s vycpávkami a ideálně prodloužené pod zadek

Najít to pravé sako, které budete s radostí vytahovat z šatníku často, a k čemukoliv dá zabrat. Ale stojí to za námahu. Jakmile ho najdete, budete ho nosit tak často, až z vás jednou samo spadne.


3. Bílé kozačky i na jaro

Určitě jste zaznamenaly s příchodem zimy, že v obchodech po dlouhé době se vedle klasických černých zimních bot objevily i bílé. Pokud jste doteď po nich nešáhly a jenom s obavami chodily kolem, tak na jaro už se jim nevyhnete. A uděláte dobře, když si je pořídíte.



4. Domácí móda

Současná sezóna vynesla do popředí teplákové soupravy, legíny a různé druhy mikin. Nebylo to ani tak nápadem návrhářů jako si je situace vyžádala sama.

Vedle ani na jaře nešlápnete s květinovými, koženými ani sametovými šaty.

Co ještě nějakou dobu budeme muset nechat stranou, jsou večerní šaty, ale doufám, že i na ty v průběhu roku dojde a svět zase bude „ normální“.


bottom of page